International Konference Relationel Velfærd

Til juni 2018 åbner vi for fjerde år i træk dørene for nogle intense konferencedage om bedre velfærdsløsninger.

Her på siden finder du programmet for konferencen 2017.

Få masser af inspiration og vær med til at UDVIKLE NY VIDEN OM – OG GOD PRAKSIS FOR – RELATIONEL VELFÆRD – SAMSKABELSE I PRAKSIS.

Den Internationale Konference, Rethink Welfare 2018 bliver afviklet den 27.-29. juni 2018 på Godsbanen i Aarhus. Det er fjerde år i træk, at vi inviterer til et unikt møde imellem internationale forskere, praktikere, eksperter, konsulenter og mange andre aktører ind i dagsordenen Relationel Velfærd.

Til den årlige konference er deltagerne med til at udvikle ny viden og dele erfaringer om, hvordan vores velfærd bevæger sig væk fra at udgøre transaktionelle ydelser og over til at basere sig på et øget samarbejde med borgerne. Denne velfærdspraksis gør velfærd til den kvalitet, vi skaber sammen med borgerne ved at tilbyde borgeren produktive relationer.

Program for de tre konferencedage

a2_program

Til konferencen arbejder vi med aktuelle velfærdsudfordringer

I tråd med forrige års konference ville keynotes og workshops være af højeste forskningsbaserede og faglige kaliber. Internationale – såvel som danske – profilerede forskere, eksperter, undervisere, ledere, konsulenter samt andre velfærdspraktikere og professionaliteter udbød keynotes og workshops med stor faglig klangbund. Vi kombiner viden og praksis gennem alle oplæg, hvor workshopholderne inviterer egne kunder med på gulvet. Vi får hermed del i en større mangfoldighed af de relationelle velfærdsfortællinger, som konstituerer sig rundt omkring i landets kommuner, organisationer og institutioner.

Vi får flere praktikeres stemmer ind i vidensdelingen, velfærdsudviklingen og debatten, og alle konferencens deltagere får derved større berøring med, hvordan dagsordenen varetages gennem forskellige initiativer rundt omkring i både ind- og udland. Det bidrager samtidig til konferencens mål om, at deltagerne igennem samarbejde og kendskab til aktuel viden, tiltag og metoder kan være med til at udvikle løsninger til aktuelle velfærdsudfordringer. Løsninger, der vil inspirere til at iværksætte nye tiltag og initiativer rundt omkring i organisationerne.

Vi har igen inviteret Århus Kommune ind som central partner for konferencen. Med dette samarbejde tager konferencen afsæt i nyeste viden og praksiserfaringer fra den virkelighed, som kommuner står i. Aarhus kommune tænker “kommunen forfra”, og hele byen emmer lige nu af engagementet til at gentænke – Let’s Rethink lyder sloganet for den nyligt indledte kulturhovedstad. Vi lægger os i forlængelse af bevægelsen og vil med denne konference, i tæt samarbejde med Aarhus kommune, gentænke vores velfærd. Vi byder dig velkommen til konferencen Rethink Welfare 2017 – her inviteres du, sammen med resten af konferencens deltagere, ind til et samarbejde om at udvikle mulige velfærdsløsninger til de reelle udfordringer.

Til konferencen kan du blandt andet møde

Bliv kontaktet for at høre,
om konferencen kunne være noget for dig 

Du kan også ringe på +45 27 13 40 80 eller skrive til rasmus@joint-action.dk

Mød konferencens videnspartnere

TAOS instituttet

TAOS instituttet

TAOS instituttet har gennem mere end 20 år bidraget til forskning inden for “det relationelle felt” og udbyder både Ph.D.- og masteruddannelser i relationel ledelse.

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune

Aarhus Kommune har gennem mange projekter været dagsordensættende i forhold til at gentænke den kommunale velfærdstænkning og -praksis. Blandt andet gennem projekterne Kærlig Kommune og Kommune forfra - Århus gentænker velfærden.

Cura

Cura

Centralt i tænketanken Curas opfattelse af verden står relationer og fællesskab. Cura er en idepolitisk tænketank, som arbejder ud fra personalismen og ideen om frie mennesker, der lever og vokser i og ud fra fællesskabet og ansvaret for andre mennesker.

VIA University College

VIA University College

VIAs forskning og udvikling skaber viden, der er med til at finde nye løsninger på samfundsmæssige udfordringer. VIA laver primært anvendt forskning i samarbejde med private og offentlige partnere

Institut for Relationspsykologi

Institut for Relationspsykologi

Institut for Realtionspsykologi er et landsdækkende psykologfællesskab med fokus på de relationelle samspil. Ud fra et praktisk og teoretisk fundament har instituttet været en kapacitet for virksomheder, offentlige organisationer og privatpersoner, hvor de har bidraget til en positiv udvikling.

joint action

joint action

joint action er et århusiansk konsulenthus, der arbejder forskningsbaseret med organisations- og ledelsesudvikling. I joint action er vi optaget af vores evne til at samarbejde og skabe bedre sociale verdener.

University College Sjælland

University College Sjælland

University College Sjælland er en professionshøjskole, hvor uddannelser ligger inden for de pædagog- , social-, sundheds- og det lærerfaglige område.


SUS arbejder med social innovation med brugerne i centrum. De er specialiseret i at udvikle sociale løsninger, der skaber bedre livskvalitet for mennesker i en svær livssituation.

SUS har mere end 20 års erfaring med at udvikle sociale løsninger i tæt samspil med borgere og professionelle. De samarbejder med og løser opgaver for organisationer, kommuner, ministerier og fonde.

Konferencen finder sted på Godsbanerne i Aarhus
Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C

Konferencen starter om:

  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Start typing and press Enter to search