Elisabeth MamsenKonsulent i Socialt Udviklingscenter SUS

Elisabeth Mamsen er konsulent i Socialt Udviklingscenter SUS og står bag to projekter, der eksperimenterer med brugerindflydelse og selvbudgettering i beskæftigelsesindsatser for langtidsledige borgere.

De seneste år har Aarhus Kommune og Socialt Udviklingscenter SUS i tæt samarbejde udviklet en række innovative projekter på beskæftigelsesområdet. Seneste skud på stammen er Familien arbejder sig frem – en beskæftigelsesindsats, der ser på familien som helhed, når mor og far skal i arbejde. Med inspiration fra ’The Life Programme’ i England drages relationelt familiearbejde ind i beskæftigelsesindsatsen for gennem familieprioritering og koordination på tværs af forvaltninger at undersøge og afprøve, hvad der sker, når familien i fællesskab sætter ord på, hvad der spænder ben for forældrenes manglende beskæftigelse. Familiens samlede udfordringer, behov og ambitioner ligger til grund for at gentænke og (om)prioritere de kommunale ydelser og tilbud, der bedst matcher familiens behov.

Mød Elisabeth Mamsen og Sinne Dalsgaard Larsen på konferencen, hvor de vil tage jer gennem workshoppen Familien arbejder sig frem – Relationel velfærd i beskæftigelsesindsatser fredag den 23. juni 11.30-13.15.

Start typing and press Enter to search