Lotte Lykkegaard LaursenChefkonsulent i Center for Ernæring og Rehabilitering University College Sjælland

Lotte Lykkegaard Laursen er chefkonsulent i Center for Ernæring og Rehabilitering, UCSJ, hvor hun har fokus på at udvikle og øge kvaliteten af den relationelle velfærd i Region Sjælland. Dette gøres gennem effektfulde EVU-aktiviteter – og samskabt med dygtige kolleger og samarbejdspartnere i Region Sjælland.

“For mig er velfærd ikke en regional eller kommunal opgave –  men en fælles opgave!” fortæller Lotte.

Lotte afholder workshoppen “Hvordan fremmer vi relationel nysgerrighed?” sammen med Malene Laursen, EVU-konsulent hos UC-Sjælland, og Morten Hyllegaard, direktør for Udviklingsbureauet BETA, torsdag den 22. juni kl 13.30-16.30:

Hvordan fremmer vi relationel nysgerrighed? 
Hvordan fremmer og udvikler vi nysgerrighed og åbenhed over for de relationer, der har størst betydning for de mennesker vi møder i vores professionelle virke? Og hvordan skaber vi strukturer der understøtter denne relationelt orienterede praksis? Professionshøjskolen UC Sjælland og Udviklingsbureauet BETA inviterer dig til at tage del i en undersøgende workshop, hvor vi sammen skal blive klogere på, hvordan man kan dygtiggøre personer og organisationer til at arbejde med relationer i praksis. Vi kommer til at arbejde i spændet mellem pædagogik, psykologi og samtaler til implikationer for uddannelse og ledelse af fagprofessionelle.

Start typing and press Enter to search