Morten HyllegaardPartner i Udviklingsbureauet BETA

Morten Hyllegaard er partner i Udviklingsbureauet BETA – en nystartet konsulentvirksomhed med speciale i velfærdsudvikling. Inden da har han i en længere årrække været direktør for Mandag Morgens velfærdsafdeling. Morten løser opgaver med fokus på ledelse, strategi, innovation og partnerskaber på alle større velfærdsområder, og er dybt engageret i udviklingen af medborgerskab, aktive borgere og virksomheders rolle i velfærdssamfundet. Han har arbejdet med en lang række organisationer i alle sektorer bl.a. Nordisk Ministerråd, Aarhus Kommune, Helsingborg Stad, KMD, Rigspolitiet, Sundhedsministeriet og Ældre Sagen. Morten er medforfatter til en række rapporter, artikler, strategioplæg og publikationer.

Morten Hyllegaard afholder Key-note fredag d. 24. juni kl. 10:30 – 11:15:

Key-note: Tilbage til fremtiden – om relationer i en digital verden 

Den anerkendte, amerikanske forfatter og fremtidsforsker, John Naisbitt, satte allerede i 1982 ord på to af de vigtigste megatrends i udviklingen af vores samfund. Han kaldte dem high tech og high touch. Det digitale og det relationelle. Og de sidste 35 år har været en lang dokumentation for vigtigheden i Naisbitts budskaber. Morten Hyllegaard ser tilbage på fremtiden og sætter spot på de to tendensers betydning for udviklingen af velfærden, og hvordan vi kan forsøge at samtænke det relationelle og det digitale.

Torsdag den 22. juni 13.30-16.30 afvikler Morten workshoppen “Hvordan fremmer vi relationel nysgerrighed?” sammen med chefkonsulent Lotte Lykkegaard Laursen hos UC Sjælland og Malene Laursen, EVU-konsulent hos UC Sjælland.

Hvordan fremmer vi relationel nysgerrighed? 

Hvordan fremmer og udvikler vi nysgerrighed og åbenhed over for de relationer, der har størst betydning for de mennesker vi møder i vores professionelle virke? Og hvordan skaber vi strukturer der understøtter denne relationelt orienterede praksis? Professionshøjskolen UC Sjælland og Udviklingsbureauet BETA inviterer dig til at tage del i en undersøgende workshop, hvor vi sammen skal blive klogere på, hvordan man kan dygtiggøre personer og organisationer til at arbejde med relationer i praksis. Vi kommer til at arbejde i spændet mellem pædagogik, psykologi og samtaler til implikationer for uddannelse og ledelse af fagprofessionelle.

Start typing and press Enter to search