Sinne Dalsgaard LarsenAntropolog og udviklingskonsulent i Aarhus Kommunes beskæftigelsesforvaltning

Sinne Dalsgaard Larsen er antropolog og udviklingskonsulent i Aarhus Kommunes beskæftigelsesforvaltning og har særligt øje for relationel velfærd i beskæftigelsesprojekter.

De seneste år har Aarhus Kommune og Socialt Udviklingscenter SUS i tæt samarbejde udviklet en række innovative projekter på beskæftigelsesområdet. Seneste skud på stammen er Familien arbejder sig frem – en beskæftigelsesindsats, der ser på familien som helhed, når mor og far skal i arbejde. Med inspiration fra ’The Life Programme’ i England drages relationelt familiearbejde ind i beskæftigelsesindsatsen for gennem familieprioritering og koordination på tværs af forvaltninger at undersøge og afprøve, hvad der sker, når familien i fællesskab sætter ord på, hvad der spænder ben for forældrenes manglende beskæftigelse. Familiens samlede udfordringer, behov og ambitioner ligger til grund for at gentænke og (om)prioritere de kommunale ydelser og tilbud, der bedst matcher familiens behov.

 

Mød Sinne Dalsgaard Larsen og Elisabeth Mamsen på konferencen, hvor de vil tage jer gennem workshoppen Familien arbejder sig frem – Relationel velfærd i beskæftigelsesindsatser fredag den 23. juni 11.30-13.15.

Start typing and press Enter to search